Rafters Constructions is gespecialiseerd in alle vormen van dakbedekking; dakwerken, dakgoten, gevelrenovatie  en isolatiewerken.  U kan op ons rekenen voor hellende en platte daken in alle mogelijke materialen.  We hebben een schat aan ervaring en kunde op dat gebied. Als team zijn we trots op de kwaliteit van ons dakwerk en we bieden U het  advies van een expert om een evaluatie te maken en U de beste optie voor uw eigendom voor te stellen. Natuurlijk is deze offerte volledig gratis en niet bindend.

Wij gebruiken zowel natuurlijke leisteen, echte pannen, kunst leisteen en klein pannen. Ook bieden we U tweedehands pannen en leisteen aan en dit zowel voor prive woning als commercieel pand. Of het nu gaat over een bestaand dak, een bijgebouw een ombouw of een renovatie, wij zijn de dakspecialist die U kan helpen.

Onze positieve reputatie is gebaseerd op een sterke band met ons clienteel en we zijn zeer fier U te melden dat de meeste van onze projecten voortkomen uit mond aan mondreclame door onze vroegere klanten.

We maken er een punt van U ook kleine extra's aan te bieden. We respecteren zo uw privacy door zuiver de werf te verlaten. Ook onze stiptheid en beleefdheid dragen bij tot een vlotte samenwerking met de bouwheer.

Ons bedrijf is volledig verzekerd voor zowel de werken die we uitvoeren als voor ons personeel.

Tevens bieden we U een 10 jarige garantie op elk nieuw dak.

Elk project waar we onze schouders onder zetten geniet dezelfde zorg en expertitie. Zo laat ons uw dakzorgen oplossen en kijk zelf hoe U positief zal verrast zijn bij het eindresultaat.

Een ander belangrijk feit waar we terecht trots op zijn is het volgende: als U ons boekt om de job te doen, dan doen we ze ook zelf en geven ze niet door aan derden.

​Rafters Constructions BVBA

45 Dorpsstraat 

9080 Lochristi

Tel.: 0487202688​

Website. www.raftersconstructions.be

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 Rafters Constructions bvba